ΗΠΑ: Τελειώνει με τουρνουά το MLS

Όλοι συμφώνησαν ότι το πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί, έστω και υπό ειδικές συνθήκες στη χώρα που επλήγη περισσότερο από κάθε άλλη. Οι ομάδες θα πάρουν μέρος σε ένα τουρνουά στο Ορλάντο, ώστε να περιορίσουν την κυκλοφορία και τη διάδοση του κορωνοϊού. Όσες έχουν τη δυνατότητα να απομονωθούν και να προετοιμαστούν στις εγκαταστάσεις τους θα το […]

Όλοι συμφώνησαν ότι το πρωτάθλημα πρέπει να ολοκληρωθεί, έστω και υπό ειδικές συνθήκες στη χώρα που επλήγη περισσότερο από κάθε άλλη.

Οι ομάδες θα πάρουν μέρος σε ένα τουρνουά στο Ορλάντο, ώστε να περιορίσουν την κυκλοφορία και τη διάδοση του κορωνοϊού. Όσες έχουν τη δυνατότητα να απομονωθούν και να προετοιμαστούν στις εγκαταστάσεις τους θα το κάνουν, ενώ οι υπόλοιπες θα εγκατασταθούν σε κέντρα γύρω από το μέρος διεξαγωγής του τουρνουά.

Οι ομάδες έχουν συμφωνήσει με τους παίκτες σε περικοπές των αποδοχών τους, ενώ η Λίγκα διαπραγματεύεται με τους χορηγούς για τις μειώσεις στα έσοδα. Ωστόσο, φαίνεται πως επικρατεί μία συμβιβαστική διάθεση και η ζημιά θα διαχυθεί σε όλους.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook