Μπρούνο Άλβες: «Επιστρέφει στις 14 Ιουνίου η Serie A»

Στην επανέναρξη της Serie A αναφέρθηκε ο Μπρούνο Άλβες, μετά τα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες με τον κορωνοϊό στην Ιταλία και τους χιλιάδες θανάτους. O βετεράνος αμυντικός που έχει περάσει και από την ΑΕΚ, αλλά πλέον αγωνίζεται στην Πάρμα υποστήριξε πως στις 14 Ιουνίου θα γίνει το restart στο ιταλικό πρωτάθλημα και ξεκαθάρισε πως […]

Στην επανέναρξη της Serie A αναφέρθηκε ο Μπρούνο Άλβες, μετά τα όσα συνέβησαν τους τελευταίους μήνες με τον κορωνοϊό στην Ιταλία και τους χιλιάδες θανάτους.

O βετεράνος αμυντικός που έχει περάσει και από την ΑΕΚ, αλλά πλέον αγωνίζεται στην Πάρμα υποστήριξε πως στις 14 Ιουνίου θα γίνει το restart στο ιταλικό πρωτάθλημα και ξεκαθάρισε πως πλέον μπορεί να κάνει ελεύθερα αυτό που αγαπάει.

«Έχουμε μονάχα ένα ρεπό μέσα στην εβδομάδα και παίζουμε πλέον στις 14 Ιουνίου, όταν θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα. Πολλοί ποδοσφαιριστές θέλουν να γυρίσουν στο γήπεδο και να παίξουν, επιτέλους έπειτα από δύο μήνες θα μπορούμε πλέον να κάνουμε αυτό που αγαπάμε ελεύθερα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

© Πηγή: to10.gr