Τελεσίγραφο της Έβερτον σε Μπαρτσελόνα για Τοντιμπό

Τα ονόματα των Λαουτάρο Μαρτίνες και Μίραλεμ Πιάνιτς ακούγονται όλο και πιο έντονα στην Μπαρτσελόνα, υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι όντες, ενώ ως προς τις αποχωρήσεις, ο Ζαν-Κλερ Τοντιμπό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας από τους πρώτους παίκτες που θα παραχωρηθούν. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport, μάλιστα, το μέλλον του Γάλλου ποδοσφαιριστή αναμένεται να διευθετηθεί […]

Τα ονόματα των Λαουτάρο Μαρτίνες και Μίραλεμ Πιάνιτς ακούγονται όλο και πιο έντονα στην Μπαρτσελόνα, υποψήφιοι μεταγραφικοί στόχοι όντες, ενώ ως προς τις αποχωρήσεις, ο Ζαν-Κλερ Τοντιμπό θα μπορούσε κάλλιστα να είναι ένας από τους πρώτους παίκτες που θα παραχωρηθούν. Σύμφωνα με την καταλανική εφημερίδα Sport, μάλιστα, το μέλλον του Γάλλου ποδοσφαιριστή αναμένεται να διευθετηθεί σύντομα.

Ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός, που αγωνίζεται στην Bundesliga ως δανεικός στη Σάλκε (τραυματίστηκε την περασμένη εβδομάδα), εξακολουθεί να ενδιαφέρει αρκετούς συλλόγους, αλλά η Έβερτον φαίνεται να έχει ένα προβάδισμα. Οι «τόφις» θα ήθελαν να ολοκληρώσουν γρήγορα αυτήν τη μεταγραφή, προσφέρουν δε 22 εκατομμύρια ευρώ (συν τρία ως μπόνους) για να πείσουν την «Μπάρτσα» να αφήσει έναν παίκτη, που έφτασε δωρεάν στη Βαρκελώνη τον Ιανουάριο του 2019.

Ανυπόμονη να νικήσει τον ανταγωνισμό, η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι θα έδινε ακόμη και τελεσίγραφο στους «μπλαουγκράνα». Εάν η διοίκηση της Μπαρτσελόνα δεν δώσει απάντηση τις επόμενες ημέρες, η Έβερτον θα μπορούσε να αποσυρθεί από την υπόθεση.

Αν συμβεί αυτό, ο Τοντιμπό θα πρέπει στη συνέχεια να βρει ένα νέο σημείο προορισμού, με την πρωταθλήτρια Ισπανίας να εξακολουθεί να αναζητά μετρητά για να υλοποιήσει το φιλόδοξο μεταγραφικό σχεδιασμό της.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook