Ντόρτμουντ: «Όχι» στη Μπάγερν για τον Σάντσο

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες τα τελευταία χρόνια που άφησαν τη Βεστφαλία για να εγκατασταθούν στο Μόναχο. Ωστόσο, ο Τζέιντον Σάντσο δεν πρόκειται να κάνει το δρομολόγιο, τουλάχιστον προς το παρόν. Η Ντόρτμουντ φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μπάγερν Μονάχο και θα κρατήσει τον 20χρονο επιθετικό. Βέβαια, ο λόγος του «όχι» είναι οικονομικός […]

Δεν είναι λίγοι οι παίκτες τα τελευταία χρόνια που άφησαν τη Βεστφαλία για να εγκατασταθούν στο Μόναχο. Ωστόσο, ο Τζέιντον Σάντσο δεν πρόκειται να κάνει το δρομολόγιο, τουλάχιστον προς το παρόν.

Η Ντόρτμουντ φέρεται να απάντησε αρνητικά στην πρόταση της Μπάγερν Μονάχο και θα κρατήσει τον 20χρονο επιθετικό. Βέβαια, ο λόγος του «όχι» είναι οικονομικός και όχι συναισθηματικός.

Ο Σάντσο έχει ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιο του 120 εκατομμύρια ευρώ. Η Μπάγερν προσέφερε λιγότερα και η Ντόρτμουντ θεωρεί ότι είναι θέμα χρόνου να πάρει όλο το ποσό από τον ποδοσφαιριστή…

Αν τα καταφέρει από ομάδα εκτός Γερμανίας, θα είναι καλύτερα για τους Βεστφαλούς. Αν τα δώσουν οι Βαυαροί, πάλι δεν θα τα αρνηθεί.

 

© Πηγή: to10.gr