Μουρίνιο: «Ήμουν μαλ…ας με τους παίκτες μου στην Ίντερ»

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από το ιστορικό κατόρθωμα του τρεμπλ της Ίντερ, ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε στην «Gazzetta Dello Sport» και παραδέχθηκε ότι αντιμετώπιζε… κυνικά τους παίκτες του.: «Υπάρχουν σχέσεις: Εγώ κοουτσάρω, εσύ παίζεις. Η συμπάθεια ή όχι εξαρτάται από την ικανότητα με αποδεχθείς όπως είμαι. Είναι σαν ένα παζλ. Στην Ίντερ, λίγοι […]

Με αφορμή τη συμπλήρωση δέκα χρόνων από το ιστορικό κατόρθωμα του τρεμπλ της Ίντερ, ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε στην «Gazzetta Dello Sport» και παραδέχθηκε ότι αντιμετώπιζε… κυνικά τους παίκτες του.:

«Υπάρχουν σχέσεις: Εγώ κοουτσάρω, εσύ παίζεις. Η συμπάθεια ή όχι εξαρτάται από την ικανότητα με αποδεχθείς όπως είμαι. Είναι σαν ένα παζλ. Στην Ίντερ, λίγοι περίμεναν από κάποιον σαν εμένα να ολοκληρώσει αυτό το παζλ.

Δεν είμαι ποτέ ψεύτικος, είμαι αυθεντικός: Αυτός είμαι και τέλος. Ήμουν επίσης ένας μαλ…ς, αλλά αυτός ήμουν» εξήγησε ο Μουρίνιο. Και κατέληξε χαρακτηριστικά:

«Ειδικά μετά την ήττα στο Μπέργκαμο, ήμουν πολύ βίαιος με τους παίκτες. Τους είπα ότι είχαν κατακτήσει ένα σκατο-πρωτάθλημα. Αργότερα κατάλαβα ότι τους πλήγωσα και ζήτησα συγγνώμη».

© Πηγή: to10.gr