Κιελίνι για Βιντάλ: «Έπινε πολύ, δεν έβλεπε ούτε την μπάλα»

Στο βιβλίο που έγραψε ο Τζόρτζιο Κιελίνι, κάνει αναφορά και στον Αρτούρο Βιντάλ, μεταξύ όλων των άλλων.

Ο αμυντικός της Γιουβέντους, αποκαλύπτει κάποιες πτυχές της ζωής του μέσου της Μπαρτσελόνα που μάλλον δεν ήταν και ιδιαίτερα γνωστές αλλά δείχνουν και τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του.

Αναλυτικά:

«Ο Βιδάλ έβγαινε και έπινε περισσότερο από όσο έπρεπε, το ξέρουν όλοι, το αλκοόλ ήταν το αδύνατο σημείο του. Αυτό βέβαια, δεν επηρεάζει το τι παίκτης ή άνθρωπος είναι. Μερικές φορές δεν εμφανιζόταν για προπόνηση ή ερχόταν και ήταν εύθυμος, ας το πούμε έτσι. Θυμάμαι ένα τουρ στις ΗΠΑ, ήμασταν στο Μαϊάμι, είχαμε ελεύθερο το τελευταίο βράδυ.Το επόμενο πρωί δεν βλέπαμε τον Αρτούρο. Ηταν στο κρεβάτι και έπρεπε να τον ξυπνήσουμε με το ζόρι.

Ο Κόντε ανυπομονούσε να δει τον Βιδάλ σε αυτή την κατάσταση, για να τον θέσει εκτός και να τον τιμωρήσει παραδειγματικά. Τελικά, μετά από ένα 10λεπτο στο οποίο ο Αρτούρο έδειχνε ακόμη χαμένος και δεν έβλεπε ούτε την μπάλα, άρχισε να τρέχει σαν τρελός ως το τέλος της προπόνησης και μας άφηνε όλους 20 μέτρα πίσω. Τι μπορείς να πεις για έναν τέτοιο τύπο, ο οποίος βοηθούσε και στο καλό κλίμα της ομάδας, πέρα από το γεγονός ότι ήταν ηγέτης, μαχητής και μεγάλος πρωταθλητής;»

 

© Πηγή: to10.gr