Κιελίνι: «Μπαλοτέλι και Μέλο είναι οι χειρότεροι άνθρωποι που έχω συναντήσει»

Ο Tζιόρτζιο Κιελίνι θα κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα το βιβλίο του «Io Giorgio», όπου τα κέρδη θα δοθούν σε φιλανθρωπικό ίδρυμα της χώρας.

 

Ο Κιελίνι θέλησε να μας δώσει ένα μικρό δείγμα από το βιβλίο του και μίλησε για τις σχέσεις του με τους Μπαλοτέλι και Φελίπε Πέλο.

«Απογοητεύτηκα με αυτούς τους δύο ποδοσφαιριστές. Ο Μπαλοτέλι είναι ένας αρνητικός άνθρωπος. Δεν έχει σεβασμό για κανέναν. Κατά τη διάρκεια του Κύπελλο Συνομοσπονδιών εναντίον της Βραζιλίας το 2013, δεν προσέφερε τίποτα, πραγματικά άξιζε ένα χαστούκι. Μερικοί άνθρωποι πίστευαν ότι ήταν μεταξύ των πέντε κορυφαίων επιθετικών στον κόσμο, αλλά ποτέ δεν τον θεωρούσα ούτε στους πρώτους 10 ή 20.

Ωστόσο, υπήρχε κάποιος χειρότερος, από τον Μπαλοτέλι. Ο Φελίπε Μέλο. Ο χειρότερος απ’ όλους. Δεν μπορώ να συμμορφωθώ με ανθρώπους που δεν δείχνουν σεβασμό, αυτούς που θέλουν πάντα να είναι αντιπαράθεση. Μαζί του, είχα πάντα πρόβλημα. Δεν είμαι ο καλύτερος φίλος όλων, αλλά είναι οι μόνοι δύο που ξεπέρασαν όλα τα όρια».

Στη συνέχεια ο Ιταλός στόπερ αναφέρθηκε στο «μίσος» που έχει για την Ίντερ: «Νομίζω ότι οι άνθρωποι καταλαβαίνουν τι εννοώ και δεν θέλω να παρερμηνευθούν τα λόγια μου. Μισώ την Ίντερ με έναν αθλητικό τρόπο όπως ακριβώς ο Μιχαήλ Τζόρνταν μισεί τους Πίστονς. Δεν μπορώ παρά να μισώ την Ίντερ, αλλά όταν βρίσκομαι με παίκτες της Ίντερ, εκτός γηπέδων περνάω ευχάριστα».

 

© Πηγή: to10.gr