Μίλαν: Έχει και αυτή κρούσματα κορωνοϊού

Οι Γερμανοί ξανάρχονται, αλλά για τους Ιταλούς δεν είναι καθόλου βέβαιο…

Οι Σαμπντόρια, Φιορεντίνα και Τορίνο ενημέρωσαν ότι έχουν κρούσματα κορωνοϊού και τη σκυτάλη πήρε η Μίλαν, η οποία γνωστοποίησε ότι έχει φορείς του ιού ανάμεσα στα μέλη της.

Ο πρόεδρος των «ροσονέρι», Πάολο Σκαρόνι τόνισε στο WarRoom, το ιντερνετικό format της Roma InConTra, ότι υπάρχει πρόβλημα, αλλά το προπονητικό κέντρο λειτουργεί κανονικά και είναι ανοιχτό:

«Στο Μιλάνο έχουμε ορισμένους παίκτες οι οποίοι είχαν προσβληθεί από τον κορωνοϊό και τώρα είναι στη διαδικασία της ανάρρωσης. Μπορώ όμως να σας διαβεβαιώσω πως οι Μαλντίνι, πατέρας και γιος, είναι πλέον καλά. Το Μιλανέλο (σ.σ. προπονητικό κέντρο της Μίλαν) είναι ανοικτό και έχουμε ήδη ξεκινήσει προπονήσεις, διατηρώντας τις αποστάσεις και τους κανόνες. Προχωράμε προς την επανεκκίνηση».

Πάντως, ο Ιταλός παράγοντας δεν βλέπει λόγο για να μην αρχίσει η Serie A και συμπλήρωσε ότι το ποδόσφαιρο πρέπει να ζήσει μαζί με τον κορωνοϊό:

«Πρέπει όλοι μας να συνηθίσουμε να ζούμε με τον ιό και αυτό ισχύει και για το ποδόσφαιρο. Δεν είναι δυνατόν να παραμείνουμε… ακίνητοι μέχρι να μηδενιστούν τα κρούσματα. Βασικά μπορούμε να υιοθετήσουμε τη γερμανική φόρμουλα, που απαιτεί από εκείνους που έχουν προσβληθεί να μπαίνουν σε καραντίνα και οι υπόλοιποι να συνεχίζουν κανονικά».

 

© Πηγή: to10.gr