Τέλος οι ομαδικοί πανηγυρισμοί, η ανταλλαγή εμφανίσεων και το φτύσιμο στην Premier League

O κορωνοϊός έχει πάει πίσω τα πάντα στον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα στο ποδόσφαιρο, όπου όλα σχεδόν τα πρωταθλήματα και οι διοργανώσεις έχουν διακοπεί εδώ και περίπου δυο μήνες.

Στην Premier League εξετάζουν το ενδεχόμενο της επανέναρξης και για αυτό τον λόγο έχουν σχεδιάσει τα πάντα, ακόμα και τους νέους κανόνες που θα πρέπει να υπάρχουν προκειμένου να είναι ασφαλέστερα τα πράγματα για τους παίκτες και τα τεχνικά επιτελεία.

Δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Telegraph αποκαλύπτει τα μέτρα που θα πάρει η Premier League, προκειμένου να περιοριστούν οι κίνδυνοι για ποδοσφαιριστές, προπονητές και όσους θα βρίσκονται γύρω τους, στη διάρκεια των αγώνων, όταν θα επανεκκινήσει το πρωτάθλημα.

Έτσι λοιπόν, για τους επόμενους δώδεκα μήνες, η Premier League θα απαγορεύσει τους ομαδικούς πανηγυρισμούς μετά από την επίτευξη τέρματος, το φτύσιμο στο γρασίδι, αλλά και την ανταλλαγή εμφανίσεων στο φινάλε των αγώνων ώστε να μειωθεί το ρίσκο της εξάπλωσης του κοροναϊού που έχει αφήσει το στίγμα του σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

 

© Πηγή: to10.gr