Η… δύσκολη καραντίνα της οικογένειας Ικάρντι (pics)

Πολλά αρνητικά σχόλια προκάλεσε η απόφαση του Μάουρο Ικάρντι και της συζύγου του Γουάντα Νάρα, να φύγουν μέσω πανδημίας από το Παρίσι για την Ιταλία μαζί με τα παιδιά τους. Τα δύο που έχουν μαζί, συν τα τρία από τον γάμο της Νάρα με τον Μάξι Λόπες.

 

Κάτι που εξόργισε τον 35χρονο επιθετικό που πλέον αγωνίζεται στην Κροτόνε και με ανάρτησή του την κατηγόρησε ότι έθεσε σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών τους. Εκείνη βέβαια εξήγησε ότι συμβουλεύτηκε παιδίατρο πριν πάρει την απόφαση να φύγει από το Παρίσι ενώ τόνισε πως δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος μιας και δεν είναι μέσα στην πόλη του Κόμο αλλά απομονωμένοι.

Τέτοια απομόνωση βέβαια πολλοί θα την ήθελαν. Σε μια βίλα αξίας 2,5 εκατ. λιρών, δίπλα στην λίμνη του Κόμο περίπου 65 χιλιόμετρα μακριά από το Μιλάνο, η οποία διαθέτει τρεις ορόφους με πολλά υπνοδωμάτια, ξενώνες, μπάνια, πισίνες, σκάφος αλλά κι ένα τζετ σκι για δραστηριότητες στη λίμνη.

Πολύ κοντά μάλιστα βρίσκεται το χωριό, Μπριένο, όπου έχει τη δική του βίλα ο Τζορτζ  Κλούνεϊ. Γειτονάκια δηλαδή.

Τα παιδιά βέβαια όπως είναι λογικό και θα καταλάβετε και στις παρακάτω φωτογραφίες, απολαμβάνουν και με το παραπάνω την διαμονή τους στην… απομονωμένη βίλα και ξεχνούν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία ότι βρίσκονται σε καραντίνα.

Η Γουάντα βέβαια δε χάνει την ευκαιρία κατά διαστήματα να βάζει «φωτιά» στο instagram δημοσιεύοντας καυτές φωτογραφίες της από τις στιγμές χαλάρωσης στη βίλα. Αυτά βλέπει και ο Μάξι και τρελαίνεται ακόμη περισσότερο…

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook