Πρόταση για πρωτάθλημα στα Κανάρια Νησιά!

Τη δική της πρόταση για την ολοκλήρωση της Primera Division κατέθεσε η Ένωση Ξενοδόχων των Κανάριων Νήσων!

Με επιστολή στη διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος, ο πρόεδρος της Ένωσης, Χόρχε Μαριχάλ προτείνει να φιλοξενηθούν τα εναπομείναντα παιχνίδια στο νησιωτικό σύμπλεγμα…

Ο Μαριχάλ εξηγεί στην επιστολή του ότι γεωγραφικά τα νησιά είναι απομονωμένα από την ηπειρωτική χώρα και άρα, πιο εύκολα ελέγξιμα για τη διάδοση του κορωνοϊού. Επιπλέον, τα Κανάρια Νησιά διαθέτουν εξαιρετικά ξενοδοχειακά συγκροτήματα και αθλητικές εγκαταστάσεις, που τους επιτρέπουν να φιλοξενήσουν τις ομάδες, τις προπονήσεις και τα παιχνίδια.

Ακόμα και για τις ανάγκες περίθαλψης, εφόσον απαιτηθεί, τα Κανάρια Νησιά διαθέτουν ιδιωτικό νοσοκομειακό δίκτυο με περισσότερες από 2.000 κλίνες!

Τα Κανάρια Νησιά εξυπηρετούν κάθε χρόνο περίπου 15 εκατομμύρια τουρίστες, συνεπώς κατά τον Μαριχάλ έχουν τις υποδομές για να διεξαχθούν με υψηλά πρότυπα τα εναπομείναντα παιχνίδια του ισπανικού πρωταθλήματος.

Τα Κανάρια Νησιά ανήκουν στην Ισπανία, όμως βρίσκονται στον Ατλαντικό Ωκεανό, σε πιο χαμηλή γεωγραφική ζώνη. Η επιστολή του Μαριχάλ έχει αποσταλεί στους προέδρους των ομάδων και στον πρόεδρο της ισπανικής ομοσπονδίας μόλις την Τετάρτη 8 Απριλίου.

 

© Πηγή: to10.gr