Λίβερπουλ: Η καλύτερη πεντάδα αντιπάλων του Φαν Ντάικ έχει τρεις ποδοσφαιριστές της Σίτι

Τα τελευταία χρόνια Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι έχουν αναπτύξει την δική τους αντιπαλότητα στην Premier League, όντας οι δυο βασικοί διεκδικητές για τον τον τίτλο του πρωταθλήματος.

 

Έτσι, όταν ο Βίρτζιλ Φαν κλήθηκε να σχολιάσει τους πέντε πιο δύσκολους αντιπάλους που έχει αντιμετωπίσει στο αγγλικό πρωτάθλημα, περιέλαβε τρεις ποδοσφαιριστές των Πολιτών, με τους Κέβιν Ντε Μπρόινε, Εμερίκ Λαπόρτ και Έντερσον Μοράες να είναι οι επιλογές του.

Οι άλλοι δυο που συμπληρώνουν την πεντάδα είναι ο Σον της Τότεναμ αλλά και ο Ομπαμπεγιάνγκ της Άρσεναλ.

Δείτε αναλυτικά όσα ανέφερε για τον καθένα ξεχωριστά:

Για τον Λαπόρτ:«Έχει δείξει πόσο σημαντικός είναι για την ομάδα του και θεωρώ ότι ένας εκπληκτικός αμυντικός. Θεωρώ πως είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός και για αυτό τον επέλεξα».

Για τον Ντε Μπρόινε: «Μοιάζει πως είναι μόνο παίκτες της Σίτι, αλλά ο Κέβιν Ντε Μπρόινε, δεν μπορείς να μπεις πολλά για αυτόν. Θεωρώ πως ο Κέβιν είναι ένας καλός άνθρωπος πρώτα απ’ όλα και εν συνεχεία ένας εξαιρετικός παίκτης. Αξίζει το σεβασμό είναι ένας φανταστικός παίκτης»

Για τον Έντερσον: «Θεωρώ πως είναι ένας εξαιρετικός γκολκίπερ. Νομίζω πως αυτή τη σεζόν υπήρχαν αρκετοί καλοί τερματοφύλακες απ’ όσους έχουμε δει στο παρελθόν αλλά θεωρώ πως ο Έντερσον είναι ο καλύτερος από τους υπόλοιπους αλλά και πάλι ο Άλισον είναι το νούμερο ένα, αυτό πιστεύω».

Για τον Σον: «Είναι γρήγορος, δυνατός και στον αγωνιστικό χώρο κάνει κόλαση τη ζωή των αντιπάλων αμυντικών. Και το τελείωμα του, με το δεξί, το αριστερό, είναι εξαιρετικός, οπότε θα τον διάλεγα».

Για τον Ομπαμεγιάνκ: «Σύμφωνα με όσα έκανε στη διάρκεια της σεζόν μαζί με τον Λακαζέτ είναι ένα φανταστικό δίδυμο. Θα μπορούσα να βάλω και τον Αγκουέρο αλλά θεωρώ πως είναι ένας εξαιρετικός επιθετικός και οι αριθμοί του μας το έχουν δείξει από τη στιγμή που ήρθε».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook