Τα «σπάει»: Το υπερπολυτελές τζετ των 12 εκατ. λιρών του Λιονέλ Μέσι (pics)

Ολοι ζηλεύουν τη ζωή του Λιονέλ Μέσι. Τις ανέσεις που απολαμβάνει ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα. Οπως το ιδιωτικό jet που χρησιμοποιεί για τις μετακινήσεις του.

 

Ενα υπερπολυτελές jet αξίας 12 εκατ. λιρών, το εσωτερικό του οποίου έχει σχεδιάσει ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του, Αντονέλα. Το αεροπλάνο κατασκευάστηκε στην Αργεντινή και διαθέτει κουζίνα και δύο μπάνια!

Το τζετ του «Λίο» χωράει 16 άτομα και έχει 8 κρεβάτια, ενώ στη σκάλα που χρησιμοποιείται για τον είσοδο του Αργεντινού σούπερ σταρ και των καλεσμένων του υπάρχει το όνομά του, αλλά και των μελών της οικογένειάς του. Της συζύγου του και των παιδιών του, Τιάγκο, Τσίρο και Ματέο, ενώ στην… ουρά έχει πάνω τον αριθμό «10».

Αξίζει να σημειώσουμε, πάντως, ότι το παρότι το αεροπλάνο είναι διαμορφωμένο όπως θέλει ο Λιονέλ Μέσι, δεν ανήκει στον Αργεντινό, αλλά ο αστέρας της Μπαρτσελόνα το νοικιάζει. Χθες μάλιστα το αεροπλάνο έκανε αναγκαστική προσγείωση στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών, λόγω προβλήματος στο σύστημα προσγείωσης. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για το ποιος ήταν μέσα στο αεροπλάνο. Φαντάζει δύσκολο πάντως να ήταν ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook