«Θέλει να πάει στη Ρεάλ ο Πογκμπά»

Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό για τον Πολ Πογκμπά και τη Ρεάλ Μαδρίτης, με τα ρεπορτάζ στην Αγγλία να τονίζουν ότι η ισπανική ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτηση του Γάλλου σούπερ σταρ, ο οποίος θέλει να παίξει υπό τις οδηγίες του Ζινεντίν Ζιντάν.

 

«Η προτεραιότητα του Πογκμπά είναι να εγκαταλείψει την Γιουνάιτεντ και να υπογράψει στη Ρεάλ Μαδρίτης αυτό το καλοκαίρι με τον φίλο του Ζιντάν», αναφέρει χαρακτηριστικά η Sun για το φλερτ των δύο πλευρών. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Πογκμπά, το οποίο λήξει το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο, ο Γάλλος σταρ θέλει να αλλάξει ομάδα και παραστάσεις και να μετακομίσει στην Ισπανία για τη Ρεάλ.

Σημαντικό ρόλο στις τάσεις φυγείς που δείχνει ο Πογκμπά είναι οι κάκιστες σχέσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον μάνατζέρ του, Μίνο Ραϊόλα. Σύμφωηνα με τα όσα αναφέρει η «Sun», οι Κόκκινοι Διάβολοι πριν την πανδημία ήθελαν να πουλήσουν τον Πογκμπά για 100 εκατ. λίρες, ωστόσο, η οικονομική κατάρρευση των συλλόγων αναμένεται να αλλάξει την κατάσταση και να ρίξουν πολύ τις απαιτήσεις τους στο Μάντσεστερ.

Η «Sun» υποστηρίζει, ότι πληροφορίες από τα ανώτερα κλιμάκια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ λένε, ότι πριν ξεσπάσει η πανδημία του κορωνοϊού, θεωρούσαν πως είναι καλύτερο να επιδιωχθεί η πώλησή του για 100 εκατομμύρια λίρες (περίπου 110 εκατ. ευρώ). Πρόκειται για ένα ποσό παρόμοιο με αυτό που κατέβαλε για να τον αποκτήσει.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook