Ρόμα: «Κόβει» τις αγορές το καλοκαίρι

Προσέχουν για να έχουν στη Ρόμα… Οι Ρωμαίοι «σκανάρουν» την αγορά για ελεύθερους παίκτες, αφού έχουν αποφασίσει να μην ξοδέψουν χρήματα για αγορές δικαιωμάτων στη θερινή μεταγραφική περίοδο. Η αβεβαιότητα που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού και η βέβαιη απώλεια εσόδων αναγκάζουν τους διοικούντες να πάρουν τα μέτρα τους. Οι άνθρωποι της Ρόμα τσεκάρουν ποδοσφαιριστές εγνωσμένης […]

Προσέχουν για να έχουν στη Ρόμα… Οι Ρωμαίοι «σκανάρουν» την αγορά για ελεύθερους παίκτες, αφού έχουν αποφασίσει να μην ξοδέψουν χρήματα για αγορές δικαιωμάτων στη θερινή μεταγραφική περίοδο.

Η αβεβαιότητα που επικρατεί λόγω του κορωνοϊού και η βέβαιη απώλεια εσόδων αναγκάζουν τους διοικούντες να πάρουν τα μέτρα τους. Οι άνθρωποι της Ρόμα τσεκάρουν ποδοσφαιριστές εγνωσμένης αξίας, οι οποίοι δεν θα ανανεώσουν τα συμβόλαια τους με τις ομάδες τους.

Στην προαναφερόμενη κατηγορία εντάσσονται ο Γιαν Βερτόγκεν της Τότεναμ, ο Μάριο Γκέτσε της Νόρτμουντ και ο Πέδρο της Τσέλσι. Η Ρόμα θα προσπαθήσει να τους δελεάσει για να εγκατασταθούν στη Ρώμη και ταυτόχρονα, να ενισχύσει το ρόστερ της με το μικρότερο δυνατό κόστος.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook