Η απάντηση του Νεϊμάρ για το μπιτς-βόλεϊ

Υποτίθεται ότι όλοι περιορίζουν τις κινήσεις και τις συναναστροφές τους, προκειμένου να συμβάλλουν στον περιορισμό του κορωνοϊού. Κατά συνέπεια, οι φωτογραφίες του Νεϊμάρ και των φίλων του να παίζουν μπιτς-βόλεϊ σε παραλία της Βραζιλίας προκάλεσαν σάλο. Τα μέσα ενημέρωσης κατηγόρησαν τον Βραζιλιάνο σταρ ότι αγνοεί τις συστάσεις και εκμεταλλεύεται τη διακοπή των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων για […]

Υποτίθεται ότι όλοι περιορίζουν τις κινήσεις και τις συναναστροφές τους, προκειμένου να συμβάλλουν στον περιορισμό του κορωνοϊού. Κατά συνέπεια, οι φωτογραφίες του Νεϊμάρ και των φίλων του να παίζουν μπιτς-βόλεϊ σε παραλία της Βραζιλίας προκάλεσαν σάλο.

Τα μέσα ενημέρωσης κατηγόρησαν τον Βραζιλιάνο σταρ ότι αγνοεί τις συστάσεις και εκμεταλλεύεται τη διακοπή των ποδοσφαιρικών διοργανώσεων για να κάνει διακοπές με την παρέα του.

Ωστόσο, ο Νεϊμάρ δεν άφησε αναπάντητες τις κατηγορίες. Οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν ανέφεραν ότι εκείνος, ο γιος του, Νταβί Λούκα και όσοι βρίσκονται μαζί του, έχουν απομονωθεί και δεν έχουν καμία επαφή με άλλους.

«Ο Νεϊμάρ δεν πραγματοποιεί ούτε επισκέψεις, ούτε επαγγελματικά μίτινγκ στο σπίτι που περνάει την καραντίνα, καθώς το σπίτι παρέχει αποκλειστικά ιδιωτική πρόσβαση. Μόνο ο γιος του τον επισκέφτηκε για να μείνει μαζί του αυτές τις μέρες, επειδή ήταν μαζί και στο Παρίσι. Δεν έχει επαφή με άλλα συγγενικά του πρόσωπα όπως η αδερφή του και η μητέρα του, διότι καταλαβαίνει την προσπάθεια για το συνολικό καλό», ανέφεραν στην ανακοίνωσή τους οι μάνατζερ του Βραζιλιάνου σταρ.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook