Οπαδοί της Βαλένθια γύρισαν από την Ιταλία με συμπτώματα κορονοϊού!

Συναγερμός στην Ισπανία, καθώς τέσσερις οπαδοί της Βαλένθια που επέστρεψαν από την Ιταλία και συγκεκριμένα από το Μιλάνο, όπου είχαν ταξιδέψει για το ματς της ομάδας του με την Αταλάντα για το Champions League, παρουσίασαν συμπτώματα κορονoϊού!

Ο Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής Επιδημιολογίας στο Πανεπιστήμιο της Βαλένθια σε δηλώσεις που έκανε το μεσημέρι της Τρίτης, τόνισε ότι οι τέσσερις οπαδοί ανέφεραν στον τα συμπτώματα και σύμφωνα με το πρωτόκολλο και παραμένουν στα σπίτια τους.

Στη συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε πριν από λίγες ώρες, οι ισπανικές Αρχές ανέφεραν ότι οι τέσσερις οπαδοί της Βαλένθια μετά την επιστροφή τους από την ιταλική πόλη, παρουσίασαν συμπτώματα παρόμοια με αυτά του κορονoϊού. Αμέσως, κινήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες και πλέον βρίσκεται κλεισμένοι στα σπίτια τους.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο Μιλάνο για το ματς με την Αταλάντα βρέθηκαν περισσότεροι από 2.500 Ισπανοί! Οι Αρχές στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου βρίσκονται σε συναγερμό και θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στους υπόλοιπους οπαδούς της Βαλένθια που επέστρεψαν από το Μιλάνο.

Υπενθυμίζουμε ότι στην Ιταλία ο κορονοϊός έχει εξαπλωθεί τις τελευταίες ημέρες, με τα κρούσματα να είναι εκατοντάδες και οι νεκροί να έχουν ανέβει πλέον στους 7.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook