Ράμος για διαιτητή: «Προσωπικά με γάμ@@@@ η κάρτα»

Η Ρεάλ ηττήθηκε από την Λεβάντε με 1-0 για την 25η αγωνιστική και έχασε την πρωτιά  στην La Liga ,με τους «μερένγχες» ωστόσο να έχουν πολλά παράπονα από τον Ισπανό διαιτητή.

Ειδικότερα ο Σέρχιο Ράμος ήταν έξαλλος με τον Ισπανό ρέφερι με αποτέλεσμα να τα βάλει μαζί του στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο αρχηγός της «βασίλισσας μίλησε για προκαθορισμένες αποφάσεις και για έλλειψη σεβασμού.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Σέρχιο Ράμος:

«Η αλήθεια είναι ότι δεν εξεπλάγην με τη συμπεριφορά και τις αποφάσεις του συγκεκριμένου διαιτητή. Προσωπικά με γάμ@@@@ η κάρτα που μου έδειξε από το 10ο λεπτό με το πρώτο φάουλ και μετά το τέλος του αγώνα τον πλησίασα και τον ρώτησα αν έχει κάτι προσωπικό μαζί μου γιατί ήμουν εξοργισμένος με τη συμπεριφορά του.

Δεν έδωσε και δύο χέρια που έγιναν μέσα στην περιοχή, αλλά πραγματικά δεν μου προκαλεί έκπληξη με τον συγκεκριμένο. Έχω ξαναπεί ότι καταλαβαίνω πως και οι διαιτητές είναι άνθρωποι και μπορεί να κάνουν λάθη, όμως φτάνουν στιγμές που σε κάνουν ν’ απορείς και να τους αμφισβητείς ανοιχτά.Θα έπρεπε να μας σέβονται περισσότερο και να μπορούμε να τους μιλάμε, τουλάχιστον όσοι είμαστε αρχηγοί. Να τους βοηθήσουμε θέλουμε… Υπάρχουν προκαθορισμένες αποφάσεις…»

 

 

 

© Πηγή: to10.gr