Ρόμπερτσον: «Μετάνιωσα για το σπρώξιμο στον Μέσι» (vid)

Για το περιστατικό με τον Λιονέλ Μέσι κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης ανάμεσα σε Λίβερπουλ και Μπαρτσελόνα για το δεύτερο σκέλος των ημιτελικών του Champions League μίλησε ο Άντριου Ρόμπερτσον.

Σε μια αψυχολόγητη κίνηση σε ανύποπτο χρόνο, ο Σκωτσέζος αριστερός μπακ είχε σπρώξει τον Αργεντινό τη στιγμή που εκείνος βρισκόταν στο έδαφος, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις.

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στη Daily Mail, πάντως, ο άσος της Λίβερπουλ αποκάλυψε πως έχει μετανιώσει για τη συγκεκριμένη ενέργεια, καθώς όπως παραδέχθηκε δεν συνηθίζει να αντιδρά με αυτόν τον τρόπο εντός του αγωνιστικού χώρου.

«Όταν κοιτάζω πίσω στο παρελθόν δεν μετανιώνω για πράγματα γιατί θεωρώ πως όλα αυτά είναι εμπειρίες που διαμορφώνουν το ποιος είσαι και που έχεις φτάσει. Αυτό το περιστατικό όμως με τον Μέσι το έχω μετανιώσει. Το ξαναείδα μετά και ένιωσα άσχημα…

Δεν το είχα σκεφτεί, ήταν μια νύχτα που δεν σκεφτόσουν και απλά παρασυρόσουν από το κλίμα της αναμέτρησης. Θυμάμαι πως όλοι είχαμε αυτή τη νοοτροπία πως κανείς και τίποτα δεν θα έμπαινε εμπόδιο στην προσπάθειά μας να φτάσουμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν έπρεπε να το κάνω αυτό στον καλύτερο που έχει περάσει ποτέ από το άθλημα. Αυτό το μετανιώνω γιατί δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος…» ήταν τα λόγια του.

Θυμηθείτε το περιστατικό:

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook