«Μάχη» Σίτι και Ρεάλ για τον Ρουίζ!

Ο Φαμπιάν Ρουίζ αποτελεί έναν από τους καλύτερους μέσους στο ιταλικό πρωτάθλημα και έναν από τους ποδοσφαιριστές πουέχει τη μεγαλύτερη εξέλιξη την τελευταία διετία στη Νάπολι. Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η πρώτη που ενδιαφέρθηκε για τον Φαμπιάν Ρουίζ της Νάπολι, αλλά ο ανταγωνισμός μεγαλώνει αφού και η Ρεάλ έχει στην λίστα της τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. […]

Ο Φαμπιάν Ρουίζ αποτελεί έναν από τους καλύτερους μέσους στο ιταλικό πρωτάθλημα και έναν από τους ποδοσφαιριστές πουέχει τη μεγαλύτερη εξέλιξη την τελευταία διετία στη Νάπολι.

Η Μάντσεστερ Σίτι ήταν η πρώτη που ενδιαφέρθηκε για τον Φαμπιάν Ρουίζ της Νάπολι, αλλά ο ανταγωνισμός μεγαλώνει αφού και η Ρεάλ έχει στην λίστα της τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή.

Συγκεκριμένα, οι δυο ομάδες τσεκάρουν συχνά πυκνά τον ποδοσφαιριστή, με τη βασίλισσα μάλιστα να στέλνει ανθρώπους της να τον δουν και στον αγώνα με την Μπρέσια την προηγούμενη Παρασκευή.

Ο Φαμπιάν Ρουίζ κοστολογείται κοντά στα 80 εκ. λίρες από την Νάπολι, με την Σίτι να βλέπει στο πρόσωπο του τον αντικαταστάτη του Νταβίντ Σίλβα, ενώ πέρα από τους πολίτες και τη Ρεάλ, στο κόλπο της απόκτησης του είναι και η Μπαρτσελόνα.

© Πηγή: to10.gr