«Ενδιαφέρον της Μπάγερν για Φιρμίνο»

Ενδιαφέρον της Μπάγερν για την απόκτηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο αποκαλύπτουν βρετανικά Μέσα. Ο Βραζιλιάνος άσος αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ και εξαιρετικές του εμφανίσεις τον έχουν αναγάγει σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς των ευρωπαϊκών γηπέδων. Σαν αποτέλεσμα, οι Βαυαροί σκέφτονται έντονα να κινηθούν επισήμως για […]

Ενδιαφέρον της Μπάγερν για την απόκτηση του Ρομπέρτο Φιρμίνο αποκαλύπτουν βρετανικά Μέσα.

Ο Βραζιλιάνος άσος αποτελεί τα τελευταία χρόνια έναν από τους ακρογωνιαίους λίθους της ομάδας του Γιούργκεν Κλοπ και εξαιρετικές του εμφανίσεις τον έχουν αναγάγει σε έναν από τους καλύτερους επιθετικούς των ευρωπαϊκών γηπέδων.

Σαν αποτέλεσμα, οι Βαυαροί σκέφτονται έντονα να κινηθούν επισήμως για την απόκτησή του το επόμενο καλοκαίρι και να βάλουν τέλος στην πενταετή θητεία του 28χρονου με τη φανέλα των «κόκκινων».

Παρόλα αυτά, η ολοκλήρωση μιας τέτοιας μεταγραφής μόνο εύκολη δεν θεωρείται, καθώς ο Κλοπ δεν έχει καμία απολύτως πρόθεση να δει τον Φιρμίνο να αποχωρεί στην επόμενη μεταγραφική περίοδο από το σύλλογο. Βέβαια, ο τελευταίος λόγος ανήκει στη διοίκηση των Άγγλων, οι οποίοι δεν αποκλείεται να ενδώσουν για το κατάλληλο οικονομικό αντίτιμο.

© Πηγή: to10.gr