«Προσύμφωνο Μίλαν και Ραλφ Ράνγκνικ»

Η Μίλαν σύμφωνα με γερμανικά αλλά και ιταλικά δημοσιεύματα, έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον νυν τεχνικό διευθυντή της Λειψίας, Ραλφ Ράνγκινγκ. Ο Γερμανός αναμένεται να αναλάβει από το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία των «ροσονέρι», έχοντας παράλληλα και ρόλο αθλητικού διευθυντή στην ιταλική ομάδα. Ο Ράνγκινγκ έχει κάνει εκπληκτική δουλειά στην Λειψία και είναι ένας από […]

Η Μίλαν σύμφωνα με γερμανικά αλλά και ιταλικά δημοσιεύματα, έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον νυν τεχνικό διευθυντή της Λειψίας, Ραλφ Ράνγκινγκ.

Ο Γερμανός αναμένεται να αναλάβει από το καλοκαίρι την τεχνική ηγεσία των «ροσονέρι», έχοντας παράλληλα και ρόλο αθλητικού διευθυντή στην ιταλική ομάδα.

Ο Ράνγκινγκ έχει κάνει εκπληκτική δουλειά στην Λειψία και είναι ένας από τους πιο περιζήτητους τεχνικούς διευθυντές στην Ευρώπη, αλλά η Μίλαν τον βλέπει ως αντικαταστάτη του Στέφανο Πιόλι στην ομάδα.

Μάλιστα στο ίδιο δημοσίευμα τονίζεται πως εφόσον οι «ροσονέρι» δεν ενεργοποιήσουν το προσύμφωνο, τότε θα αποζημιώσουν τον Ράνγκνικ, ο οποίος μετά την προπονητική θητεία του στη Λειψία, έχει αναλάβει το ρόλο του τεχνικού διευθυντή.

© Πηγή: to10.gr