Μέχρι το 2024 στο Ντόρτμουντ ο Τσαν (pic)

Μόλις μισό μήνα πήρε στον Εμρέ Τσαν το να πείσει τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ να εκταμιεύσουν 24 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Γιουβέντους. Ο Γερμανός άσος δεν υπολογιζόταν από τον Μαουρίτσιο Σάρι στη Γιουβέντους, καθώς είχε μόλις 8 συμμετοχές μέχρι τον περασμένο Γενάρη. Έτσι παραχωρήθηκε ως δανεικός την τελευταία μέρα των μεταγραφών […]

Μόλις μισό μήνα πήρε στον Εμρέ Τσαν το να πείσει τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ να εκταμιεύσουν 24 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσουν από τη Γιουβέντους.

Ο Γερμανός άσος δεν υπολογιζόταν από τον Μαουρίτσιο Σάρι στη Γιουβέντους, καθώς είχε μόλις 8 συμμετοχές μέχρι τον περασμένο Γενάρη. Έτσι παραχωρήθηκε ως δανεικός την τελευταία μέρα των μεταγραφών από τη «γηραία κυρία» στην Ντόρτμουντ. Ο Τσαν υπέγραψε στους Βεστφαλούς έως το καλοκαίρι του 2024.

Υπενθυμίζεται πως ο Τσαν έχει 2 συμμετοχές με τη Ντόρτμουντ από την 31η Γενάρη και μετά, ενώ έχει πετύχει και ένα εκπληκτικό γκολ με τη φανέλα της ομάδας στην εκτός έδρας ήττα από τη Λεβερκούζεν με 4-3.

© Πηγή: to10.gr