«Βλέπουν» Ποκετίνο στη Σίτι αν φύγει ο Γκουαρδιόλα

Εξελίξεις αναμένονται στη Μάντσεστερ Σίτι μετά τον διετή αποκλεισμό που της επέβαλε η UEFA από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, μια από τις επιπτώσεις της βαριάς τιμωρίας ενδέχεται να είναι η αποχώρηση του Πεπ Γκουαρδιόλα από τον πάγκο της ομάδας, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο Μάντσεστερ χωρίς […]

Εξελίξεις αναμένονται στη Μάντσεστερ Σίτι μετά τον διετή αποκλεισμό που της επέβαλε η UEFA από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Σύμφωνα με τα αγγλικά ΜΜΕ, μια από τις επιπτώσεις της βαριάς τιμωρίας ενδέχεται να είναι η αποχώρηση του Πεπ Γκουαρδιόλα από τον πάγκο της ομάδας, ο οποίος δύσκολα θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο Μάντσεστερ χωρίς το δέλεαρ του Champions League.

Πάντως, στο σύλλογο είναι προετοιμασμένοι για όλα τα σενάρια και σε περίπτωση που τελικά ο Καταλανός αποφασίσει να… ετοιμάσει βαλίτσες, τότε θα προσεγγίσουν τον πρώην τεχνικό της Τότεναμ, Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Δεδομένου πως ο Αργεντινός παραμένει ελεύθερο, οι «πολίτες» θεωρούν πως έχουν υψηλές πιθανότητες να καταφέρουν να τον πείσουν να αναλάβει τα ηνία της ομάδας και να την καθοδηγήσει στο δρόμο των επιτυχιών.

Μάλιστα, ο ίδιος πριν μερικό διάστημα είχε αποκαλύψει πως θα επιθυμούσε την επιστροφή του στην Premier League και στη Σίτι εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να του προσφέρουν απλόχερα την ευκαιρία.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook