Μανέ: «Η Premier League ήταν ο στόχος μας από την αρχή»

Λίγες ημέρες πριν από την πρώτη αναμέτρηση της Λίβερπουλ με την Ατλέτικο Μαδρίτης στους «16» του Champions League (18.2, Μαδρίτη) και μετά τη νέα νίκη (0-1 τη Νόριτς) στο πρωτάθλημα, ο Σαντιό Μανέ επανέλαβε ότι προτεραιότητα για την πρωταθλήτρια Ευρώπης, είναι η κατάκτηση της Premier League.

Θα είναι η πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια που η Λίβερπουλ κατακτά το πρωτάθλημα, στόχος που φαίνεται αδύνατο να αποτύχει, μιας και μετράει 25 νίκες και 1 ισοπαλία σε 26 ματς, διαδρομή που την έφεραν 25 βαθμούς μπροστά από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία έχει ένα ματς λιγότερο:

«Δεν ήταν εύκολο γιατί ως ποδοσφαιριστής θέλεις να παίζεις όλη την ώρα», είπε ο Σενεγαλέζος επιθετικός, που μπήκε σαν αλλαγή και σημείωσε το γκολ της νίκης. «Έπρεπε να ακολουθώ το πρόγραμμα αποθεραπείας, να δουλέψω σκληρά και παράλληλα να παρακολουθώ την ομάδα και τα παιδιά να κάνουν μια σπουδαία δουλειά. Η Premier;

Ήταν ο στόχος μας από την αρχή και πάμε πολύ καλά. Θα κάνουμε ό,τι μπορούμε σαν ομάδα για να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο», πρόσθεσε ο 27χρονος επιθετικός.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook