Φαμπίνιο: «Ο Μπαμπέ στη Λίβερπουλ θα ήταν… πονοκέφαλος»

Δεν είναι και πολύ θετικός σε ενδεχόμενη μετακίνηση του Κιλιάν Μπαμπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Λίβερπουλ ο Φαμπίνιο, καθώς όπως δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος αυτό θα προκαλούσε «πονοκέφαλο» στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ. Ο λόγος είναι πως οι πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου διαθέτουν ήδη μία πολύ καλή επιθετική τριπλέτα και μάλλον δεν χωράει άλλος […]

Δεν είναι και πολύ θετικός σε ενδεχόμενη μετακίνηση του Κιλιάν Μπαμπέ από την Παρί Σεν Ζερμέν στη Λίβερπουλ ο Φαμπίνιο, καθώς όπως δήλωσε ο Βραζιλιάνος μέσος αυτό θα προκαλούσε «πονοκέφαλο» στην ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ.

Ο λόγος είναι πως οι πρωταθλητές Ευρώπης και κόσμου διαθέτουν ήδη μία πολύ καλή επιθετική τριπλέτα και μάλλον δεν χωράει άλλος παίκτης εκεί αυτή τη στιγμή. Ακόμα και αν πρόκειται για τον Μπαμπέ!

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Φαμπίνιο για τον Μπαμπέ:

«Αυτή τη στιγμή, θα προκαλούσε… πονοκέφαλο στην Λίβερπουλ αν τον είχαμε στην ομάδα, διότι η επιθετική μας τριπλέτα είναι πολύ καλή.

Αλλά ξέρω την ποιότητα του Μπαπέ, είναι ήδη ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο, προφανώς θα βελτίωνε οποιαδήποτε ομάδα. Προς το παρόν παίζει στην Παρί και πρέπει να το σεβαστούμε».

© Πηγή: to10.gr