Μπρέσια-Μίλαν 0-1

Κι όμως, η Μίλαν είναι ζωντανή! Οι «ροσονέρι», εκεί που όλα έδειχναν πως η χρονιά θα είναι άκρως αποτυχημένη, πλέον βρίσκουν τα πατήματα τους και επιστρέφουν σε τροχιά Ευρώπης. Η Μίλαν νίκησε την Μπρέσια με 1-0 εκτός έδρας χάρη στο γκολ του Άντε Ρέμπιτς στο 71′ και ανέβηκε στην 6η θέση της Serie A, που […]

Κι όμως, η Μίλαν είναι ζωντανή!

Οι «ροσονέρι», εκεί που όλα έδειχναν πως η χρονιά θα είναι άκρως αποτυχημένη, πλέον βρίσκουν τα πατήματα τους και επιστρέφουν σε τροχιά Ευρώπης. Η Μίλαν νίκησε την Μπρέσια με 1-0 εκτός έδρας χάρη στο γκολ του Άντε Ρέμπιτς στο 71′ και ανέβηκε στην 6η θέση της Serie A, που δίνει εισιτήριο για το Europa League της επόμενης περιόδου.

Ο Κροάτης επιθετικός λύτρωσε ξανά την ομάδα του, καθώς υπενθυμίζεται πως στον προηγούμενο αγώνα με την Ουντινέζε είχε πετύχει 2 γκολ και είχε οδηγήσει εκ του ασφαλούς τη Μίλαν στη νίκη με σκορ 3-2.

Η Μίλαν μπήκε στην… ευρωπαϊκή εξάδα, έχει μαζέψει 31 βαθμούς μετά από 21 αγωνιστικές, αλλά έχει και 1 ματς περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες. Η αύρα που έχει φέρει η παρουσία Ιμπραϊμοβιτς πάντως, είναι εμφανής.

Η Μπρέσια από την άλλη πλευρά, δεν λέει να… ξεκολλήσει από τη ζώνη του υποβιβασμού (προτελευταία είναι) και η «μάχη» για παραμονή θα είναι δύσκολη.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μπρέσια (Εουτζένιο Κορίνι): Γιορόνεν, Σαμπέλι, Σιστάνα, Τσάνσελορ, Ματέιου, Μπιζόλι (88′ Σκραμπ), Τονάλι, Ντεσένα (70′ Εντόι), Ρόμουλο, Τορεγκρόσα, Αγιέ (78′ Αλφρέντο Ντοναρούμα)

Μίλαν (Στέφανο Πιόλι): Ντοναρούμα, Κόντι, Κιάερ, Ρομανιόλι, Ερναντές, Καστιγέχο, Μπενασέρ, Κεσιέ, Τσαλχάνογλου (77′ Κρούνιτς), Ιμπραΐμοβιτς, Λεάο (58′ Ρέμπιτς)
© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook