Κινείται για τον Ματβιγιένκο η Άρσεναλ

Την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Άρσεναλ εξετάζει ο Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας τον Μίκολα Ματβιγιένκο της Σαχτάρ Ντόνετσκ. Ο Ισπανός τεχνικός των «κανονιέρηδων» γνωρίζει τον Ματβιγιένκο από τις φετινές αναμετρήσεις της Σαχτάρ με την Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία βρισκόταν ως βοηθός του Γκουαρδιόλα πριν αναλάβει την Άρσεναλ. […]

Την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Άρσεναλ εξετάζει ο Μικέλ Αρτέτα, ο οποίος έχει στην κορυφή της μεταγραφικής του λίστας τον Μίκολα Ματβιγιένκο της Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Ο Ισπανός τεχνικός των «κανονιέρηδων» γνωρίζει τον Ματβιγιένκο από τις φετινές αναμετρήσεις της Σαχτάρ με την Μάντσεστερ Σίτι, στην οποία βρισκόταν ως βοηθός του Γκουαρδιόλα πριν αναλάβει την Άρσεναλ.

Η Σαχτάρ ζητά κοντά στα 30 εκατομμύρια λίρες για τον 23χρονο αμυντικό και είναι αντίθετη στο ενδεχόμενο δανεισμού του, το οποίο έχει πέσει στο τραπέζι από τους Λονδρέζους. Ο ατζέντης του παίκτη να τονίζει πως οι δυο πλευρές είναι σε συνεχείς επαφές.

Τη φετινή σεζόν ο Ματβιγιένκο έχει 21 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τη Σαχτάρ, ενώ έχει σημειώσει 1 γκολ και έχει δώσει 1 ασίστ.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook