«Μαγεία» η Λέστερ, με το… ζόρι η Τότεναμ

Η Λέστερ επικράτησε με το ευρύ 4-1 της Γουέστ Χαμ και συνεχίζει να καταδιώκει τη Σίτι, ενώ η Τοτεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο «λαχατάρησε», αλλά νίκησε 2-1 την ουραγό Νόριτς. Η εντός έδρας ήττα από την Σαουθάμπτον πείσμωσε την Λέστερ που επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 4-1 της Γουέστ Χαμ. Στο 24ο λεπτό ο Μπαρνς άνοιξε το […]

Η Λέστερ επικράτησε με το ευρύ 4-1 της Γουέστ Χαμ και συνεχίζει να καταδιώκει τη Σίτι, ενώ η Τοτεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο «λαχατάρησε», αλλά νίκησε 2-1 την ουραγό Νόριτς.

Η εντός έδρας ήττα από την Σαουθάμπτον πείσμωσε την Λέστερ που επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας 4-1 της Γουέστ Χαμ.

Στο 24ο λεπτό ο Μπαρνς άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, με τον Ρικάρντο Περέιρα να γράφει το 2-0 στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

Τα «σφυριά» μείωσαν σε 2-1 με πέναλτι του Νομπλ στο 49′, αλλά οι «αλεπούδες» δεν πτοήθηκαν. Με δύο γκολ του Αγιόθε Πέρεθ, ένα από την άσπρη βούλα και ένα με συρτό σουτ, διαμορφώθηκε το τελικό 4-1.

ΛΕΣΤΕΡ: Σμάιχελ, Περέιρα, Σογιουντσού, Έβανς, Τσίλγουελ, Μπαρνς (83’ Μόργκαν), Μεντί (34’ Εντιντί), Τίλεμανς, Μάντισον, Πέρεθ, Βάρντι (44’ Ιεανάτσο)

ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ: Ράντολφ, Σαμπαλέτα, Ντιόπ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Μαζουακού (46’ Φορνάλς), Ράις, Νόουμπλ, Σνόντγκρας (46’ Αντόνιο), Λανσίνι, Αλέρ

Τότεναμ- Νόριτς 2-1

Μετά από 4 αγωνιστικές (2 ήττες, 2 ισοπαλίες), η Τότεναμ επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας στο Λονδίνο με 2-1 της ουραγού, Νόριτς, που δεν δείχνει ότι θα μπορέσει να παραμείνει στα «μεγάλα σαλόνια» της Premier League.

Η ομάδα του Μουρίνιο προηγήθηκε στο 38′ με τον Ντέλε Άλι, ενώ η Νόριτς ισοφάρισε στο 70′ με πέναλτι του Πούκι. Το γκολ της λύτρωσης για τους γηπεδούχους ήρθε στο 79′ με τον Χεούνγκ Μιν Σον.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Οριέ, Αλντερβάιρελντ (75’ Ζέντσον Φερνάντες), Φερτόνχεν, Σεσενιόν, Λο Σέλσο, Γουίνκς (56’ Ντάιερ), Μόουρα, Λαμέλα (62’ Έρικσεν), Άλι, Σον

ΝΟΡΙΤΣ: Κρυλ, Άαρονς, Χάνλεϊ, Τσίμερμαν, Μπιράμ, ΜακΛίν (90+3’ Στίπερμαν), Τετέι (82’ Ερνάντεθ), Ντούντα, Ρουπ (86’ Ντρμιτς), Πούκι, Κάντγουελ

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook