Τιμά τον Σάλα η Ναντ

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από το χαμό του Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα της Μάγχης, μετά τη συντριβή του αεροπλάνου που τον μετέφερε από τη Νάντη στο Κάρντιφ στις 21 Ιανουαρίου 2019, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη βρετανική ομάδα. Ο θάνατός του ήταν ένα τεράστιο σοκ για όλο τον οργανισμό της […]

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από το χαμό του Εμιλιάνο Σάλα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός στη θάλασσα της Μάγχης, μετά τη συντριβή του αεροπλάνου που τον μετέφερε από τη Νάντη στο Κάρντιφ στις 21 Ιανουαρίου 2019, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στη βρετανική ομάδα.

Ο θάνατός του ήταν ένα τεράστιο σοκ για όλο τον οργανισμό της γαλλικής ομάδας, η οποία δεν τον ξέχασε και σκοπεύει να τιμήσει τη μνήμη του στο κυριακάτικο (26/1) παιχνίδι με τη Μπορντό.

Η διοίκηση της Ναντ ετοίμασε μία ειδική φανέλα, στα χρώματα της εθνικής Αργεντινής, την οποία θα φορέσουν οι ποδοσφαιριστές του γαλλικού συλλόγου την Κυριακή, στη μνήμη του αδικοχαμένου συμπαίκτη τους.

Το μεσημέρι της Τρίτης (21/1), οι άνθρωποι της Ναντ ανέβασαν στους λογαριασμούς τους στα social media, ένα πολύ συγκινητικό βίντεο στο οποίο κάθε πρώην συμπαίκτης του Σάλα, κατέθεσε μία στιγμή κι ένα συναίσθημα από τη συνύπαρξή τους στην ομάδα τα προηγούμενα χρόνια.

© Πηγή: to10.gr