Το μήνυμα του Ινσίνιε στον πιτσιρικά που δάκρυσε με την ήττα της Νάπολι

Η Νάπολι πηγαίνει από ήττα σε ήττα, απογοητεύοντας με την εικόνα και τα αποτελέσματά της τη φετινή σεζόν. Η τελευταία ήττα από την Φιορεντίνα στο «Σαν Πάολο» έφερε ακόμα μεγαλύτερη εσωστρέφεια και ορισμένοι δεν άντεξαν, «λυγίζοντας» μπροστά στο… θέαμα που παρακολουθούσαν. Η κάμερα μάλιστα έπιασε έναν μικρό φίλαθλο των «παρτενοπέι» να έχει βουρκώσει, σε μια […]

Η Νάπολι πηγαίνει από ήττα σε ήττα, απογοητεύοντας με την εικόνα και τα αποτελέσματά της τη φετινή σεζόν.

Η τελευταία ήττα από την Φιορεντίνα στο «Σαν Πάολο» έφερε ακόμα μεγαλύτερη εσωστρέφεια και ορισμένοι δεν άντεξαν, «λυγίζοντας» μπροστά στο… θέαμα που παρακολουθούσαν.

Η κάμερα μάλιστα έπιασε έναν μικρό φίλαθλο των «παρτενοπέι» να έχει βουρκώσει, σε μια εικόνα που δεν άργησε να διαδοθεί στα social media.

Ο αρχηγός της ομάδας του Νότου, Λορέντσο Ινσίνιε, θέλησε να… απολογηθεί εκ μέρους του ίδιου και των συμπαικτών του στον πιτσιρικά και ανέβασε ένα βίντεο στα social media, υποσχόμενος να φέρει και πάλι το χαμόγελο στα χείλη του.

«Γεια σου Μάριο, συγγνώμη για το ότι σε κάναμε να κλάψεις με αυτό το αποτέλεσμα. Σου υπόσχομαι ότι θα είμαστε καλοί από εδώ και πέρα και θα μπορείς να χαμογελάς ξανά. Σε περιμένουμε στο γήπεδο», ήταν το χαρακτηριστικό μήνυμα του Ναπολιτάνου μεσοεπιθετικού.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook