Στο «στόχαστρο» της Άρσεναλ ο Μπόατενγκ

Στα ραντάρ της Άρσεναλ φαίνεται πως βρίσκεται ο Ζερόμ Μπόατενγκ. Όπως μεταδίδεται από τα βρετανικά Μέσα, οι «Κανονιέρηδες» έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην περίπτωση του Γερμανού αμυντικού για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας. Η ομάδα του Λονδίνου συνεχίζει να… υποφέρει στα μετόπισθεν και ο Μίκελ Αρτέτα έχει καταλήξει στην περίπτωση του στόπερ της […]

Στα ραντάρ της Άρσεναλ φαίνεται πως βρίσκεται ο Ζερόμ Μπόατενγκ. Όπως μεταδίδεται από τα βρετανικά Μέσα, οι «Κανονιέρηδες» έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους στην περίπτωση του Γερμανού αμυντικού για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας.

Η ομάδα του Λονδίνου συνεχίζει να… υποφέρει στα μετόπισθεν και ο Μίκελ Αρτέτα έχει καταλήξει στην περίπτωση του στόπερ της Μπάγερν, ο οποίος με την εμπειρία του μπορεί να προσδώσει νέα δυναμική στην οπισθοφυλακή της ομάδας.

Από την πλευρά του, ο Μπόατενγκ δεν είναι ικανοποιημένος από τα λεπτά συμμετοχής του στο Μόναχο και ψάχνεται να αποχωρήσει, με την Αγγλία να αποτελεί ένα πιθανό προορισμό. Για την ώρα, πάντως, δεν υπάρχει επίσημη κρούση από την Άρσεναλ, η οποία εξετάζει όλες τις παραμέτρους πριν προχωρήσει τις σχετικές διαδικασίες.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook