«Χαλάει» του Μπρούνο Φερνάντες στη Γιουνάιτεντ

Ούτε σε αυτή τη μεταγραφική περίοδο φαίνεται πως θα υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη μεταγραφή του Μπρούνο Φερνάντες.

Μπορεί ο Πορτογάλος να θέλει σαν… τρελός να πάει στο Μάντσεστερ και οι «κόκκινοι διάβολοι» να πασχίζουν από το προηγούμενο καλοκαίρι να τον αποκτήσουν, όμως στην πρωτεύουσα της Ιβηρικής χώρας κάνουν ότι περνάει από το χέρι τους για να μην υπάρξει «γάμος».

Ενδεικτικό της νέας τροπής που έχει πάρει το σίριαλ είναι η απότομη αλλαγή στάσης των Πορτογάλων, οι οποίοι χωρίς σαφή αιτιολόγηση αποφάσισαν να ανεβάσουν το κασέ για τον Φερνάντες και πλέον αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Παρά το γεγονός πως το τελευταίο διάστημα οι δυο πλευρές βρίσκονταν κοντά σε συμφωνία, τα νέα δεδομένα διαφοροποιούν ριζικά την υπόθεση, καθώς οι «κόκκινοι διάβολοι» δεν έχουν καμία πρόθεση να καλύψουν τις νέες οικονομικές απαιτήσεις των «λιονταριών».

Πάντως, ο 25χρονος εν αγνοία των τελευταίων εξελίξεων αποχαιρέτησε τους οπαδούς της Σπόρτινγκ στο ματς με τη Μπενφίκα, έχοντας στο μυαλό του προφανώς ότι πλέον είναι θέμα χρόνου να πάρει το αεροπλάνο για Αγγλία…

 

© Πηγή: to10.gr