Κλοπ: «Είναι περίεργο που η Γιουνάιτεντ παίζει πάντα άμυνα»

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Κυριακή (19/1, 18:30) για την 22η αγωνιστική της Premier League. Πρόκειται φυσικά για το σπουδαιότερο και σημαντικότερο ματς στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ανεξάρτητα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κάθε ομάδα. Και η αλήθεια είναι πως το μομέντουμ είναι… τρομακτικά υπέρ της Λίβερπουλ τα τελευταία […]

Η Λίβερπουλ υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την ερχόμενη Κυριακή (19/1, 18:30) για την 22η αγωνιστική της Premier League.

Πρόκειται φυσικά για το σπουδαιότερο και σημαντικότερο ματς στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, ανεξάρτητα με την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η κάθε ομάδα. Και η αλήθεια είναι πως το μομέντουμ είναι… τρομακτικά υπέρ της Λίβερπουλ τα τελευταία χρόνια.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, στη συνέντευξη Τύπου του μεγάλου ντέρμπι, μίλησε για πολλά θέματα. Ο Γερμανός τεχνικός σχολίασε με καυστικό τρόπο, η αλήθεια είναι, τον τρόπο παιχνιδιού της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, λέγοντας πως είναι περίεργο μία ομάδα με τέτοια ποιότητα να παίζει πάντα άμυνα.

Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε ο Κλοπ:

«Κόντρα στην Τότεναμ είχαμε 80% κατοχή μετά από 70 λεπτά, δεν είναι φυσιολογικό. Αν ο κόσμος βλέπει τις δηλώσεις αυτές ως κριτική, δεν μπορώ να το αλλάξω.

Είναι περίεργο όταν παίζεις με μία ομάδα υψηλής ποιότητας, όπως παραμένει η Γιουνάιτεντ και παίζει με τον τρόπο της. Δεν ξέρω αν είπα ότι η Γιουνάιτεντ παίζει πάντα άμυνα, αλλά μάλλον το έκανα. Είναι αλήθεια και είναι περίεργο.

Είπαν ότι είμαστε ο κατάλληλος αντίπαλος για αυτούς τη δεδομένη χρονική στιγμή. Η αλήθεια είναι όμως, ότι δεν νομίζω πως υπάρχουν πολλές ομάδες που θα ήθελαν να παίξουν ενάντιά μας αυτή την περίοδο. Πρέπει να τους δείξουμε ότι έκαναν λάθος, αλλά είναι φυσιολογική η τακτική του Όλε, κι εγώ το ίδιο θα έκανα αν οι ρόλοι μας είχαν αντιστραφεί».

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook