«Πρόταση ανανέωσης της Παρί στον Νεϊμάρ»

Η σχέση του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν μπορεί να έχει περάσει από σαράντα κύματα τους τελευταίους μήνες, όμως μετά τη… φορτούνα του προηγούμενου καλοκαιριού τα πνεύματα δείχνουν να έχουν ηρεμήσει.

 

Ο Βραζιλιάνος παρέμεινε στο Παρίσι, κατάφερε να κερδίσει εκ νέου την εμπιστοσύνη του κλαμπ και των οπαδών και οι σχέσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων πλευρών φαίνεται να έχουν αποκατασταθεί πλήρως.

Αυτό αποδεικνύεται, μάλιστα, και από την τελευταία κίνηση των Παριζιάνων, οι οποίοι κατέθεσαν πρόταση ανανέωσης στον 27χρονο σούπερσταρ, προκειμένου να παραμείνει στη γαλλική πρωτεύουσα και μετά το καλοκαίρι του 2022.

Εξάλλου η εξαιρετική κατάσταση που βρίσκεται (9 γκολ στα τελευταία 8 παιχνίδια) δεν άφησε και πολλές επιλογές στο σύλλογο, ο οποίος βλέπει τον Βραζιλιάνο να επιστρέφει σταδιακά στον παλιό καλό του αυτό.

Από την πλευρά του, ο πρώην άσος της Μπαρτσελόνα είναι διατεθειμένος να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να εξετάσει την πρόταση της Παρί, ωστόσο καθοριστικό ρόλο στην οριστική του απόφαση θα παίξει η πορεία των Γάλλων στο φετινό Champions League.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook