Στις 13:00 η κλήρωση για τους «16»

Την περασμένη Τετάρτη ολοκληρώθηκε η φάση των ομίλων του Champions League με τις Αταλάντα και Ατλέτικο Μαδρίτης να είναι οι τελευταίες που συμπλήρωσαν το… παζλ των «16».

Σήμερα στη 13:00 στη Νιον της Ελβετίας θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για τη φάση των νοκ – άουτ. Υπενθυμίζεται πως ομάδες από την ίδια χώρα δεν μπορούν να τεθούν αντιμέτωπες, ενώ επίσης δεν μπορούν να αναμετρηθούν ομάδες που βρίσκονταν στο ίδιο γκρουπ στη φάση των ομίλων.

Οι ομάδες που τερμάτισαν πρώτες στον όμιλο θα έχουν τη ρεβάνς στην έδρα τους. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν 18, 19, 25 και 26 Φεβρουαρίου και οι ρεβάνς στις 10, 11, 17 και 18 Μαρτίου.

Πρώτοι ομίλων: Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία), Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία), Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία), Γιουβέντους (Ιταλία), Λίβερπουλ (Αγγλία), Μπαρτσελόνα (Ισπανία), Λειψία (Γερμανία), Βαλένθια (Ισπανία).

Δεύτεροι ομίλων: Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία), Τότεναμ (Αγγλία), Αταλάντα (Ιταλία), Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία), Νάπολι (Ιταλία), Μπορούσια Ντόρτμουντ (Γερμανία), Λιόν (Γαλλία), Τσέλσι (Αγγλία).

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook