Γκατούζο: «Η Νάπολι έχει ψυχολογικό πρόβλημα»

O Τζενάρο Γκατούζο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Νάπολι και οι παρτενοπέι ηττήθηκαν με 2-1 μέσα στο Σαν Πάολο, ξεκινώντας έτσι τη θητεία του με το αριστερό. Ο Ιταλός τεχνικός σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τους Παρμέντσι ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες της Νάπολι δεν έχουν αυτοπεποίθηση, λόγω του αρνητικού σερί, ενώ […]

O Τζενάρο Γκατούζο πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο της Νάπολι και οι παρτενοπέι ηττήθηκαν με 2-1 μέσα στο Σαν Πάολο, ξεκινώντας έτσι τη θητεία του με το αριστερό.

Ο Ιταλός τεχνικός σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι με τους Παρμέντσι ξεκαθάρισε ότι οι παίκτες της Νάπολι δεν έχουν αυτοπεποίθηση, λόγω του αρνητικού σερί, ενώ τόνισε ότι οι παρτενοπέι έχουν πολύ δουλειά μπροστά τους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Η ομάδα μας έχει ψυχολογικό πρόβλημα. Οι παίκτες αυτοί έχουν συνηθίσει να διεκδικούν τίτλους και τώρα έχουν ένα μεγάλο σερί χωρίς νίκη. Αυτό έχει επηρεάσει την αυτοπεποίθησή τους. Αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη για την ήττα. Είναι λογικό ο κόσμος να αποδοκιμάζει, γιατί τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που όλοι θέλουμε. Βασικό μου μέλημα είναι να βοηθήσω την ομάδα να ξαναβρεί την ηρεμία της. Έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας».

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook