«Μια ανάσα από την Ίντερ ο Ζιρού» (pic)

Βαλίτσες για Μιλάνο φαίνεται πως ετοιμάζει ο Ολιβιέ Ζιρού. Όπως υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η «L’Equipe», ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στην Ίντερ, η οποία έχει ανοίξει κύκλων επαφών με την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή το συντομότερο δυνατόν. Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του 33χρονου στην Τσέλσι τον έχει ωθήσει […]

Βαλίτσες για Μιλάνο φαίνεται πως ετοιμάζει ο Ολιβιέ Ζιρού.

Όπως υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα η «L’Equipe», ο Γάλλος επιθετικός βρίσκεται πολύ κοντά στην Ίντερ, η οποία έχει ανοίξει κύκλων επαφών με την πλευρά του ποδοσφαιριστή προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή το συντομότερο δυνατόν.

Ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής του 33χρονου στην Τσέλσι τον έχει ωθήσει στην πόρτα της εξόδου από το Λονδίνο, με τους «νερταζούρι» να του δίνουν την ιδανική ευκαιρία για να συνεχίσει αλλού την καριέρα του.

Μάλιστα, οι δυο πλευρές φαίνεται πως συζητούν το ενδεχόμενο η συνεργασία τους να αρχίσει από τον Ιανουάριο, παρά το γεγονός πως το συμβόλαιο του Γάλλου με τους Λονδρέζους εκπνέει το προσεχές καλοκαίρι.

Πλέον, μένει να φανεί και η στάση της Τσέλσι στο… ενδιαφέρον των Ιταλών, με τα αγγλικά Μέσα να αναφέρουν πως στο Λονδίνο είναι πρόθυμοι να παραχωρήσουν τον έμπειρο επιθετικό για το κατάλληλο οικονομικό αντίτιμο.

© Πηγή: to10.gr