Άρσεναλ: Μαρθελίνο και Πάουλο Σόουζα στο «κάδρο»

Ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ μπορεί να κέρδισε πίστωση χρόνου μετά την νίκη της Άρσεναλ στο «London Stadium» εναντίον της Γουέστ Χαμ (3-1), αλλά οι ιθύνοντες των «κανονιέρηδων» έχουν τα μάτια τους ορθάνοιχτα στην αγορά. Πρώτος στόχος των Λονδρέζων, λοιπόν,σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η αγγλική «Daily Mail», για να διαδεχθεί τον Ουνάι Έμερι, είναι ο πρώην τεχνικός […]

Ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ μπορεί να κέρδισε πίστωση χρόνου μετά την νίκη της Άρσεναλ στο «London Stadium» εναντίον της Γουέστ Χαμ (3-1), αλλά οι ιθύνοντες των «κανονιέρηδων» έχουν τα μάτια τους ορθάνοιχτα στην αγορά.

Πρώτος στόχος των Λονδρέζων, λοιπόν,σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η αγγλική «Daily Mail», για να διαδεχθεί τον Ουνάι Έμερι, είναι ο πρώην τεχνικός της Βαλένθια, Μαρθελίνο.

Ο Ισπανός σύμφωνα με τα αγγλικά δημοσιεύματα, βρέθηκε ήδη από χτες στο Λονδίνο για να συζητήσει το ενδεχόμενο της ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας της Άρσεναλ, αλλά το μειονέκτημά του είναι ότι δεν έχει προπονήσει άλλο σύλλογο εκτός της χώρας του.

Παρόλα αυτά στους ανθρώπους της Άρσεναλ αρέσει το στιλ ποδοσφαίρου των ομάδων που έχει προπονήσει, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται τις επόμενες μέρες.

Εάν δεν προχωρήσει η περίπτωση του Ισπανού, τότε οι «κανονιέρηδες» αναμένεται να στραφούν στον Πάουλο Σόουζα.

Ο 49χρονος Πορτογάλος καθοδηγεί από τον περασμένο Μάρτιο (απ’ όταν απομακρύνθηκε ο Γκουστάβο Πογέτ) την Μπορντό, με τους «γιρονδίνους» να βρίσκονται στην πέμπτη θέση της Ligue 1.

Βέβαια, δεδομένου ότι το συμβόλαιό του εκπνέει τον Ιούνιο του 2022, οι «κανονιέρηδες» θα πρέπει να καλύψουν τα 2-3 εκ. ευρώ της ρήτρας του, που ορίζει το συμβόλαιό του με την Μπορντό.

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού μεταξύ άλλων, έχει ξαναεργαστεί στο Νησί, καθώς στο παρελθόν είχε κοουτσάρει τις ΚΠΡ, Σουόνσι και Λέστερ.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook