Μπέιλ: Έφυγε από το «Μπερναμπέου» πριν από το τέλος του αγώνα

Καμία διάθεση να βελτίωση τη σχέση του με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχει ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο οποίος συνεχίζει να παρουσιάζει μια αδιαφορία για τα αποτελέσματα και την κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα.

 

Χαρακτηριστικό είναι πως όταν δεν βρίσκεται στην αποστολή, ο Ουαλός δεν έχει καν την όρεξη να περιμένει να… τελειώσουν οι αγώνες των «Μερένχες», καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από το «Μπερναμπέου» πριν ο διαιτητής σφυρίξει για τελευταία φορά στο παιχνίδι.

Κάτι αντίστοιχο συνέβη και στην αναμέτρηση της ομάδας της Μαδρίτης με την Εσπανιόλ, όπου το σύνολο του Ζινεντίν Ζιντάν κατάφερε να επικρατήσει 2-0. Ο Ουαλός είχε μείνει εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού και βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου, προκειμένου να παρακολουθήσει από κόντρα τους συμπαίκτες του κόντρα στο σύλλογο της Βαρκελώνης.

Παρόλα αυτά, η υπομονή του φαίνεται πως εξαντλήθηκε μετά από 80′ παιχνιδιού, καθώς για ακόμη μια φορά οι δημοσιογράφοι τον εντόπισαν να αποχωρεί με το αυτοκίνητό του δέκα λεπτά ρπιν τη λήξη.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook