Γκουαρδιόλα: «Του χρόνου το VAR θα είναι καλύτερο…»

Η σχέση του Πεπ Γκουαρδιόλα με το VAR δεν είναι και η καλύτερη δυνατή. Ο Καταλανός τεχνικός έχει δει αρκετές φορές την ομάδα του να… υποφέρει εξαιτίας της χρήσης του video, γεγονός που συχνά πυκνά προκαλεί ξεσπάσματα από την πλευρά του έμπειρου προπονητή.

Πιθανότατα, η αρχή της… ρήξης μεταξύ των δυο πλευρών συνέβη την περασμένη περίοδο, όταν το VAR ακύρωσε το γκολ του Στέρλινγκ κόντρα στην Τότεναμ και παράλληλα στέρησε από τη Μάντσεστερ Σίτι την πρόκριση στους «4» του Champions League.

Έκτοτε, τα παράπονα του Καταλανού για τις υποδείξεις του Video Assistant Referee γίνονται όλο και περισσότερα, με τελευταίο περιστατικό να αποτελεί το πέναλτι που δεν δόθηκε στους «πολίτες» στο ντέρμπι κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι γηπεδούχοι «φώναξαν» για παράβαση εντός περιοχής σε χέρι του Φρεντ, ο διαιτητής με τις… ευλογίες του VAR έδειξε «παίζετε» και ο… μαινόμενος Γκουαρδιόλα τα έβαλε με τον τέταρτο, ο οποίος προσπαθούσε μάταια να τον ηρεμήσει.

Κληθείς να σχολιάσει το συγκεκριμένο συμβάν μετά το φινάλε του αγώνα, ο Γκουαρδιόλα αν και επέμεινε πως έπρεπε να δοθεί πέναλτι, παράλληλα εξέφρασε την αισιοδοξία του πως τη νέα σεζόν η χρήση της τεχνολογίας από τους διαιτητές θα γίνεται ακόμη καλύτερα.

«Δεν είναι μονάχα το πέναλτι σε αυτό το ματς. Του χρόνου θα είναι καλύτερο το VAR…» ήταν τα λόγια του.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook