Αταλάντα- Ελλάς Βερόνα 3-2

Η Αταλάντα, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ιταλία, αλλά όταν κατορθώνει να παίρνει και το αποτέλεσμα, γίνεται ακόμα πιο γοητευτική. Οι παίκτες του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 93ο λεπτό και επικράτησαν 3-2 της Ελλάς Βερόνα, που στάθηκε πολύ καλά, αλλά δεν άντεξε μέχρι το τέλος στο «Μπέργκαμο». Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι […]

Η Αταλάντα, παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ιταλία, αλλά όταν κατορθώνει να παίρνει και το αποτέλεσμα, γίνεται ακόμα πιο γοητευτική.

Οι παίκτες του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι ολοκλήρωσαν την ανατροπή στο 93ο λεπτό και επικράτησαν 3-2 της Ελλάς Βερόνα, που στάθηκε πολύ καλά, αλλά δεν άντεξε μέχρι το τέλος στο «Μπέργκαμο». Με το αποτέλεσμα αυτό οι γηπεδούχοι έφτασαν στο -1 από την τέταρτη Ρόμα και στρέφουν την προσοχή τους στο καθοριστικό ματς με την Σαχτάρ για την τελευταία αγωνιστική του Champions League.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι,  η Βερόνα πήρε το προβάδισμα με τέρμα του Ντι Καρμίνε στο 23ο λεπτό. Ωστόσο, λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και συγκεκριμένα στο 44′, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με τον Μαλινόφσκι μετά από ασίστ του Χάτεμπουρ.

Ο Ντι Καρμίνε χτύπησε ξανά στο δεύτερο μέρος (57’), δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στην Βερόνα με το δεύτερο προσωπικό του γκολ, αλλά ο Μουριέλ με πέναλτι ισοφάρισε σε 2-2 στο 64′.

Ο Νταβίντοβιτς άφησε τους φιλοξενούμενους με δέκα παίκτες στο 85′ και το πλήρωσαν στο φινάλε, με τον Τζιμσίτι να σκοράρει το τέρμα της σπουδαίας ανατροπής για τους «μπεργκαμάνσκι».

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Γκολίνι, Τολόι, Παλομίνο, Ντζιμσίτι, Χάτεμπουρ, Καστάιν, Γκόμες, Ίλιτσιτς (28’ Μαλινόβσκι), Φρόιλερ (55’ Ντε Ρόουν), Πάσαλιτς, Μουριέλ (77’ Μπάροου)

ΒΕΡΟΝΑ: Σιλβέστρι, Μποκέτι (46’ Εμπερέρ), Βελόσο, Νταβίντοβιτς, Ραχμάνι, Φαραόνι, Τζακάνι, Λάζοβιτς, Πεσίνα (79’ Βέρε), Αμραμπάτ, Ντι Καρμίνε (87’ Αντζαπόνγκ)

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook