«Αποφάσισε να φύγει από τη Γιουνάιτεντ ο Πογκμπά»

Ο Πολ Πογκμπά είναι τραυματίας εδώ και αρκετές εβδομάδες, όμως πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Ο Γάλλος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να γυρίζει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς, όμως φαίνεται πως δεν θα είναι για πολύ. Ο ίδιος ο Πογκμπά φέρεται να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ […]

Ο Πολ Πογκμπά είναι τραυματίας εδώ και αρκετές εβδομάδες, όμως πλέον μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στην ενεργό δράση. Ο Γάλλος σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μπορεί να γυρίζει σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς, όμως φαίνεται πως δεν θα είναι για πολύ.

Ο ίδιος ο Πογκμπά φέρεται να έχει αποφασίσει να αποχωρήσει από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το επόμενο καλοκαίρι, με πιθανότερους προορισμούς την Ισπανία και την Ιταλία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η L’Equipe, ο Πογκμπά πήρε την απόφαση να αφήσει την Αγγλία, όμως δεν θέλει να επιστρέψει στη Serie A, παρά το έντονο ενδιαφέρον της Γιουβέντους.

Έτσι παρά το γεγονός ότι είναι ανάμεσα σε Ισπανία και Ιταλία, λόγω Γιουβέντους, το φαβορί για την απόκτηση του είναι η Ρεάλ Μαδρίτης.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook