Τζέραρντ: «Το γκολ με τον Ολυμπιακό ένα από τα τρία κορυφαία μου» (vid)

Η Λίβερπουλ το 2005 κατέκτησε το 5ο Κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League της ιστορίας της, αλλά οι «κόκκινοι» του Μέρσεισαϊντ έπρεπε να… καρδιοχτυπήσουν για να περάσουν το εμπόδιο του Ολυμπιακού στους ομίλους.

Ενός Ολυμπιακού που ήταν στο +3 από τη Λίβερπουλ και την τελευταία αγωνιστική στο «Άνφιλντ» του έφτανε η ισοπαλία ή η ήττα με 2-1, 3-2 κλπ για να περάσει. Αλλά ο Στίβεν Τζέραρντ δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με έναν «κεραυνό» διαμόρφωσε το τελικό 3-1 στο 86′ της αναμέτρησης, δίνοντας μία τεράστια πρόκριση στη Λίβερπουλ η οποία ήταν η αρχή του ονείρου.

Λίγους μήνες μετά, θα γραφόταν το απόλυτο έπος της Κωνσταντινούπολης κόντρα στη Μίλαν.

Ο Τζέραρντ σε συνέντευξή του παραδέχθηκε πως το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό ήταν ένα από τα τρία κορυφαία της καριέρας του, στα 17 χρόνια που υπήρξε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

«Η Λίβερπουλ μπροστά από το Kop δεν παρατάει ποτέ τα όπλα. Είσαι υποχρεωμένος να παλεύεις μέχρι το τέλος. Όσον αφορά εμένα, μπορώ να πω ότι έχω παίξει για 17 χρόνια ποδόσφαιρο επαγγελματικό και το γκολ απέναντι στον Ολυμπιακό ήταν ένα από τα τρία κορυφαία μου στην Λίβερπουλ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μεγάλος Στίβι.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook