Σέφιλντ Γιουνάιτεντ- Νιουκάστλ 0-2

H Νιουκάστλ σημείωσε μόλις το δεύτερο «διπλό» στο πρωτάθλημα, επικράτησε 2-0 στο «Μπράμαλ Λέιν» της Σέφιλντ και ανέβηκε στην 10η θέση, ισοβαθμώντας με τους σημερινούς αντιπάλους τους. Στο 15ο λεπτό ο Μανκίγιο σέντραρε από τα δεξιά και ο Σεν Μαξιμέν με κεφαλιά έκανε το 1-0, νικώντας τον Χέντερσον. Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επιχείρησε να αντιδράσει, όμως […]

H Νιουκάστλ σημείωσε μόλις το δεύτερο «διπλό» στο πρωτάθλημα, επικράτησε 2-0 στο «Μπράμαλ Λέιν» της Σέφιλντ και ανέβηκε στην 10η θέση, ισοβαθμώντας με τους σημερινούς αντιπάλους τους.

Στο 15ο λεπτό ο Μανκίγιο σέντραρε από τα δεξιά και ο Σεν Μαξιμέν με κεφαλιά έκανε το 1-0, νικώντας τον Χέντερσον.

Η Σέφιλντ Γιουνάιτεντ επιχείρησε να αντιδράσει, όμως οι επικίνδυνες αντεπιθέσεις της Νιούκαστλ, της δημιουργούσαν κινδύνους.

Η υπεροχή των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε και στο δεύτερο μέρος, κάτι που τους βοήθησε να φτάσουν σε ακόμα ένα γκολ, με τον Σέλβι στο 70’, κλειδώνοντας την πολύτιμη νίκη.

Σέφιλντ Γιουνάιτεντ: Χέντερσον, Μπάσαμ (74’ Φρίμαν), Ίγκαν, Λούντστραμ, Ο΄Κόνελ, Μπάλντοκ, Νόργουντ (72’ ΜακΓκόλντρικ), Φλεκ, Στίβενς, ΜακΜπέρνι, Σαρπ (63’ Μουσέτ)

Νιουκάστλ: Ντουμπράβκα, Μανκίγιο, Φερνάντες, Κλαρκ (87′ Κραφτ), Ντάμετ, Βίλεμς, Αλμιρόν, Χέιντεν, Σέλβεϊ, Σεν Μαξιμέν (81’ Ατσού), Κάρολ (72’ Ζοέλιντον)

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook