Γενικός διευθυντής Ιντερ: «Η Γιουβέντους θα πάρει το πρωτάθλημα»

Η Ιντερ μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της Serie A και να βαδίζει από νίκη σε νίκη, ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Ιντερ, Μπέπε Μαρότα, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να είναι στην κορυφή, αλλά το πρωτάθλημα έχει […]

Η Ιντερ μπορεί να βρίσκεται στην πρώτη θέση της Serie A και να βαδίζει από νίκη σε νίκη, ωστόσο, οι άνθρωποι της ομάδας προσπαθούν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.

Χαρακτηριστικές ήταν οι δηλώσεις του γενικού διευθυντή της Ιντερ, Μπέπε Μαρότα, ο οποίος τόνισε ότι η ομάδα του μπορεί να είναι στην κορυφή, αλλά το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο, ενώ μάλιστα έχρισε ως φαβορί για τον τίτλο την Γιουβέντους.

«Είμαστε ακόμη στην 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος, θα είναι πολύ περίπλοκο το να νικήσουμε αυτή τη σεζόν. Η Γιουβέντους έχει δύο 11άδες, είναι ένα πολύ δυνατό ρόστερ, νομίζω πως θα τα καταφέρει και φέτος. Σε κάθε περίπτωση, δεν πίστευα ότι θα ήταν τόσο άμεση η επιρροή του Αντόνιο Κόντε στην ομάδα μας», ήταν τα λόγια του Μαρότα.

Η Ιντερ την Παρασκευή αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ρόμα, ενώ η Γιουβέντους που είναι στο -1 δοκιμάζεται το Σάββατο με την 3η Λάτσιο στη Ρώμη.

© Πηγή: to10.gr