Ο Μάρκο Σίλβα αντιμέτωπος με την απόλυση, έτοιμος να αναλάβει ο Μόγιες

Μια ήττα στο «ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ» δεν γίνεται να περάσει ποτέ ανώδυνα. Ειδικά όταν συνδυάζεται με πεντάρα και και είναι η τελευταία σου ευκαιρία να αντιστρέψεις το κλίμα. Ο Μάρκο Σίλβα, λοιπόν, μια μέρα μετά την ήττα με 5-2 από την Λίβερπουλ, είναι αντιμέτωπος με την απόλυση από τον πάγκο των «ζαχαρωτών». Η Έβερτον πλέον […]

Μια ήττα στο «ντέρμπι του Μέρσεϊσάιντ» δεν γίνεται να περάσει ποτέ ανώδυνα. Ειδικά όταν συνδυάζεται με πεντάρα και και είναι η τελευταία σου ευκαιρία να αντιστρέψεις το κλίμα.

Ο Μάρκο Σίλβα, λοιπόν, μια μέρα μετά την ήττα με 5-2 από την Λίβερπουλ, είναι αντιμέτωπος με την απόλυση από τον πάγκο των «ζαχαρωτών».

Η Έβερτον πλέον βρίσκεται στην 18η θέση της βαθμολογίας με 14 βαθμούς, έπειτα από 15 αγωνιστικές, ενώ μετράει ήδη 9 ήττες.

Αυτή τη στιγμή λοιπόν ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, συζητάει με τη διοίκηση της Έβερτον στο προπονητικό κέντρο της ομάδας, με τις δύο πλευρές να βρίσκονται κοντά στο να λύσουν τη συνεργασία τους.

Επικρατέστερος για να αναλάβει το χρίσμα είναι ο Ντέιβιντ Μόγιες, με τον Σκωτσέζο να έχει περάσει 11 χρόνια στα «ζαχαρωτά», γνωρίζοντας περισσότερο από κάθε άλλον το περιβάλλον της ομάδας του λιμανιού.

Στο σκεπτικό της διοίκησης υπάρχει και το γεγονός ότι ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα, οπότε δεν θέλουν να ρισκάρουν το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η… κατηφόρα.

Συγκεκριμένα η Έβερτον αντιμετωπίζει κατά σειρά τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ για το πρωτάθλημα και Λέστερ για το Κύπελλο.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook