Gazzetta dello Sport: «Η Νάπολι περιμένει τον Μανωλά της… Ρόμα»

Αιχμηρή για τον Κώστα Μανωλά είναι η Gazzetta dello Sport. Η γνωστή ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως οι άνθρωποι της Νάπολι δεν έχουν δει μέχρι τώρα τον Μανωλά που περίμεναν να δουν και πως ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί ένα εκπληκτικό αμυντικό δίδυμο με τον Καλιντού Κουλιμπαλί. Τουλάχιστον αυτές ήταν οι προσδοκίες, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί […]

Αιχμηρή για τον Κώστα Μανωλά είναι η Gazzetta dello Sport.

Η γνωστή ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως οι άνθρωποι της Νάπολι δεν έχουν δει μέχρι τώρα τον Μανωλά που περίμεναν να δουν και πως ακόμα δεν έχει δημιουργηθεί ένα εκπληκτικό αμυντικό δίδυμο με τον Καλιντού Κουλιμπαλί.

Τουλάχιστον αυτές ήταν οι προσδοκίες, οι οποίες δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής. Επίσης, η Gazzetta dello Sport τονίζει τα προβλήματα τραυματισμών του Έλληνα στόπερ, τα οποία τον έχουν αναγκάσει να χάσει έξι παιχνίδια τη φετινή σεζόν, ενώ έχει αγωνιστεί σε μόλις εννιά αγώνες.

Με λίγα λόγια, το ιταλικό Μέσο αναφέρει πως οι «παρτενοπέι» περιμένουν να δουν να… εμφανίζεται ο Μανωλάς της… Ρόμα, που έκανε σπουδαίες εμφανίσεις και μέχρι τώρα δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο φέτος.

Ο Μανωλάς αναμένεται να επιστρέψει άμεσα από τον τραυματισμό του και οι εκτιμήσεις, μάλιστα, αναφέρουν πως θα είναι βασικός, κόντρα στη Μίλαν στο «Σαν Σίρο» το ερχόμενο Σάββατο (23/11, 19:00) στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Serie A. Αναμένεται να είναι δηλαδή ο παρτενέρ του Κουλιμπαλί στο σπουδαίο αυτό ματς.

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook