«Όχι» της Τότεναμ στον Ολυμπιακό για έξτρα εισιτήρια

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Τότεναμ την ερχόμενη Τρίτη (26/11, 22:00) για την 5η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Οι ερυθρόλευκοι θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο με στόχο να πάρουν βαθμό ή βαθμούς από την αγγλική ομάδα και οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα έχουν τη στήριξη των οπαδών της ομάδας σε ακόμα ένα εκτός έδρας παιχνίδι.

 

Οι φίλαθλοι των Πειραιωτών εξάντλησαν τα εισιτήρια που διέθεσε η Τότεναμ για το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα δώσουν δυναμικό παρών στις κερκίδες του λονδρέζικου γηπέδου. Η ερυθρόλευκη ΠΑΕ μάλιστα έστειλε αίτημα στην αγγλική ομάδα για έξτρα εισιτήρια για το ματς της Τρίτης, το οποίο όμως δεν έγινε δεκτό από τα σπιρούνια.

Αξίζει να σημειωθεί πως τη Δευτέρα (25/11) στις 10:00 θα αναχωρήσει η αποστολή του Ολυμπιακού για το Λονδίνο για την 5η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Champions League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Δευτέρα 25/11
10:00 Αναχώρηση της αποστολής για το Λονδίνο.
18:00 (τοπική ώρα) Συνέντευξη Τύπου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στο Tottenham Hotspur Stadium με τον κ. Πέδρο Μαρτίνς και τον Μαντί Καμαρά.
18:30 (τοπική ώρα) Είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας (ανοιχτή στα ΜΜΕ για 15 λεπτά)

Τρίτη 26/10
20:00 (τοπική ώρα) Τότεναμ–ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ στο Tottenham Hotspur Stadium

  • Η συνέντευξη Τύπου της Τότεναμ είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 25/11 στις 13:00 (τοπική ώρα) στο Tottenham Hotspur Training Centre και η προπόνηση της αγγλικής ομάδας ομάδας στις 10:30 (τοπική ώρα) επίσης στο προπονητικό της κέντρο.

 

© Πηγή: to10.gr

Περισσότερα Video

Ακολουθήστε το athletic.gr στο Google News και στο Facebook