Τελείωσε τις χημιοθεραπείες ο Μιχαΐλοβιτς (pic)

Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη Serie A και όχι μόνο με την περιπέτεια της υγείας του και τη μάχη που δίνει. Όπως ανακοίνωσε τον Ιούλιο ο Σέρβος τεχνικός, πάσχει από λευχαιμία και όλον αυτό τον καιρό βρισκόταν στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες. Σήμερα, λοιπόν ο 50χρονος πήρε εξιτήριο […]

Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχαΐλοβιτς έχει συγκλονίσει ολόκληρη τη Serie A και όχι μόνο με την περιπέτεια της υγείας του και τη μάχη που δίνει.

Όπως ανακοίνωσε τον Ιούλιο ο Σέρβος τεχνικός, πάσχει από λευχαιμία και όλον αυτό τον καιρό βρισκόταν στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χημειοθεραπείες.

Σήμερα, λοιπόν ο 50χρονος πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο «Σαντ’ Όρσολα» της Μπολόνια, ολοκληρώνοντας τον τρίτο και τελευταίο κύκλο των χημειοθεραπειών.

Στο πλάι του βρισκόταν και η σύζυγός του, Αριάνα, που έκανε και ανάρτηση στα social media, γράφοντας: «Δεν υπάρχει πιο όμορφο πράγμα από το να επιστρέφεις στο σπίτι σου».

Ο Μιχαΐλοβιτς μάλιστα είναι πολύ πιθανό να κάτσει στον πάγκο της ομάδας στο προσεχές ματς με την  Πάρμα, εφόσον του το επιτρέψουν οι γιατροί.

Δεν θα είναι άλλωστε η πρώτη φορά που ο Σέρβος θα καθοδηγήσει από την άκρη του πάγκου τη φετινή σεζόν, καθώς είχε δώσει το παρόν τόσο στο ματς της πρεμιέρας με την Ελλάς Βερόνα, όσο και εναντίον της ΣΠΑΛ.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς είναι παράδειγμα γα όσους αγωνίζονται, στέλνοντας μήνυμα ζωής και ελπίδας με την συμπεριφορά και την γενναιότητα που έχει δείξει.

© Πηγή: to10.gr